Vásárlási és szállítási információk
  • Fém fali dekorációk

   Fém fali dekorációk

   Újdonság a dekorálási lehetőségek területén! A kézzel készített alkotásokat fémlemezből alakítják ki, és véséssel, préseléssel, illetve vágással formálják alkotássá. Az így kapott elemeket egymáshoz hegesztik és különböző festési, antikolási eljárással adják meg az adott dekoráció egyedi hangulatát. Stílusukat tekintve mindenféle hangulatban és formában készülnek, a klasszikus stílustól a modern minimálig. A dekorációk között különböző témák, színek, méretek és sorozatok találhatóak.

  • Kézzel festett képek

   „Kézzel festett képeink” különböző stílusban és technikával készülnek, fa vakrámára feszítve. Motívum- és színvilágukban a legújabb trendeket követik. Ezek a festmények nem igényelnek keretezést, egyből kihelyezhetőek.

   Technikájukat tekintve megkülönböztetünk:

   „Gold & Silver kollekció”: arany- és ezüstszínű festéket, anyagokat használva készül ez a kiemelkedő minőségű kollekció, főként absztrakt és tájkép témában, kézi festéssel.
   „Art & Luxury kollekció”: ezek a festmények egyedi dekorációs anyagokat tartalmazhatnak: fémet, fát, papírt, követ, textilt. Kiváló minőségű kézzel készült festmények, absztrakt, tájkép, virág, csendélet témában.
   „Mediterrán hangulatú képek”: mediterrán hangulatú, leginkább Provence és virág témájú képek. Nyomtatott, majd kézzel átfestett alkotások.

  • Fali üvegképek

   Strasszos & Szegecses képek

   Vakrámára feszített vászonnyomatok, melyek különleges kidolgozással, keleties hangulattal teszik egyedivé otthonát.
   A vászonnyomatok többségét fémes hatású anyaggal vonják be, melyek így különleges fény és színhatást nyújtanak. A képeket kézzel felragasztott strasszkövekkel és szegecsekkel díszítik, melyek keleties hangulatot idéznek otthonában.
   A legújabb trendeket követve mandalák, körkörös motívumok és meleg tónusú árnyalatok érvényesülnek a kollekció valamennyi darabján.

  • 3d exkluzív képek

   Fali üvegképek

   Síküveg fali dekorációink növekvő népszerűségre tesznek szert, melyek világszerte fellelhető híres fotótémákat, természet képeket, ínycsiklandó gasztronómiai témákat ölelnek fel.
   Az üvegképek között különböző téma, szín, méret és sorozat található.
   Nemcsak a modern minimalista, hanem a klasszikus stílusú helyiségek díszítésére is kiváló eszköz.

  • glitteres képek

   Fotó- és vászonnyomatok

   Ez a kollekció művészi fotó témákat, illetve motivációs feliratokat jelenít meg különböző megjelenésben. A kiváló minőségű fotó nyomatok mindegyike vakrámára feszített, vagy vakrámára kasírozott kivitelben készülnek, keretezést nem igényelnek.

   Vászonnyomatok:
   Ezek a fotónyomatok a letisztultság és egyszerűség megjelenésével hatnak a környezetükre. A vászonra készült fotónyomatok széles szín, méret és motívumválasztékban kerülnek forgalomba. Motívumok közt szintén megtalálhatóak növények, tájképek, egzotikus állatok, hangulat fotók és spa (fürdő) témák.

   Motivációs vászonnyomatok:
   A pozitív gondolatokkal tarkított, vidám, fiatalos szövegek és idézetek, „beszélő” falakat varázsolnak a lakásba, irodába. Vakrámára feszített, szöveget ábrázoló, akár többrészes szettek, amelyekkel nagyobb falfelületek is dekorálhatók.

  • Art & photography

   Keretezett képek

   A klasszikus és vintage irányzat olyan életstílust kezdett el újra képviselni az elmúlt néhány év során, melynek szerves része a lakásdekoráció is. A vintage hangulatban készült antik hatású kereteink, krém, zöld és kék színben kerülnek forgalomba. A főként csendéleteket ábrázoló motívumok vászonra nyomott és kézzel átfestett egyedi alkotások.

   Klasszikus kollekcióinkban 3 különböző kézzel átfestett vászonnyomatot helyezünk egyedi paszpartuzással egy keretbe. Így, egy hosszúkás képet kapva válik nagyon alkalmassá hálószobák és nappalik egyedi dekorációjává. Klasszikus kereteink, arany, ezüst, illetve barna színben készülnek, főként csendéleteket ábrázoló motívumokkal.

  • Kiegészítők

   Kiegészítők

   Síküveg falióráink két változatos szín- és motívumválasztékban vásárolhatók meg webáruházunkban kerek és szögletes kivitelben. A főként fotó témákat megjelenítő órák nagyszerű lakásdekorációs kiegészítőként funkcionálnak. Az óraszerkezetek 1,5V AA típusú elemmel működnek.

   Tükreink főként dekorációs elemként használhatóak. Különböző méret és formai megjelenésben megtalálhatunk köztük 3-as szetteket, nagyobb méretű egyedi tükröket, keretes és fémlemezzel díszített alkotásokat. A keret színeket tekintve megtalálhatóak az antikolt vintage stílusú (bézs, barna), valamint arany és ezüst színezésű tükrök.

Vásárlási és szállítási információk

Termékeinket házhozszállítással és személyes átvétellel is megvásárolhatod.

Személyes átvétel:

A személyes átvétel díjtalan, címünk: 2040 Budaörs, Nádas utca 3. (Autonet Kft.-vel közös bejárat).

Miután sikeresen megrendelted a terméket, 1-3 munkanapon belül jelezzük neked e-mailben, ha átveheted a megrendelésed. Ezt szerdán és péntek 9-16 óra között teheted meg vagy előre egyeztetett időpontban hétfőn, kedden és csütörtökön. (Hétvégén nincs lehetőség személyes átvételre!) Mivel az átvételi pontunk nem bemutató terem, így helyszíni termékválogatásra nincs lehetőség, csak a megrendelt (kosárba tett) terméket tekintheted meg, vásárolhatod meg.

Személyes átvétel esetén is lehetőséged van a rendelés leadását követően barionnal (biztonságos online bankkártyás fizetés) vagy közvetlen banki átutalással fizetni. Ebben az esetben csak az összeg beérkezése utána értesítünk a termék átvételéről. A számlát a termék átvételekor adjuk át. Amennyiben a helyszíni fizetést választottad, átvételi pontunkon csak készpénzben tudsz fizetni.

Házhozszállítás:

Futárszolgálatunk az Express One Hungary Kft. A házhozszállítás ideje 2-6 munkanap, futárszolgálatunk a csomag átvételétől számítva 24 órán belül kézbesíti a megrendelést. (Egyes esetekben ez az idő megnövekedhet.) Miután átadtuk a rendelést a futárszolgálatnak, az Express One küld neked egy értesítő e-mailt, ami tájékoztat a másnapi házhozszállítás szándékról, itt még csak egy tágabb, 4 órás időintervallumot adnak meg. Ezen a napon még van lehetőség módosítani a kézbesítés dátumát, kiszállítás címét az e-mailben megadott linkre kattintva. Amennyiben nem szeretnél semmilyen módosítást végrehajtani, másnap szintén kapsz egy e-mailt egy szűkebb, 2 órás időintervallumról, amikor a futár megkísérli a kiszállítást. Sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanap újból megpróbálja a futár kolléga kiszállítani a terméket, ha azonban ez sem valósul meg, a termék visszaérkezik hozzánk.

A szállítási költség 30.000 Ft alatti rendelés esetén belföldön 2.690 Ft, 30.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás. Külföldi kiszállítás esetén országonként módosul a szállítási költség és az ingyenes kiszállítás összeghatára.

Házhozszállítás esetén lehetőséged van barionnal (biztonságos online bankkártyás fizetés), közvetlen banki átutalással vagy utánvéttel fizetni. Közvetlen banki átutalásnál a pontos összeg beérkezése után adjuk át a terméket/termékeket a futárszolgálatnak. A banki adatokat a visszaigazoló e-mail alján találod. Utánvétes fizetés esetén a futárnál bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni.