Trendek és tippek – Art Galéria
  • Fém fali dekorációk

   Fém fali dekorációk

   Újdonság a dekorálási lehetőségek területén! A kézzel készített alkotásokat fémlemezből alakítják ki, és véséssel, préseléssel, illetve vágással formálják alkotássá. Az így kapott elemeket egymáshoz hegesztik és különböző festési, antikolási eljárással adják meg az adott dekoráció egyedi hangulatát. Stílusukat tekintve mindenféle hangulatban és formában készülnek, a klasszikus stílustól a modern minimálig. A dekorációk között különböző témák, színek, méretek és sorozatok találhatóak.

  • Kézzel festett képek

   „Kézzel festett képeink” különböző stílusban és technikával készülnek, fa vakrámára feszítve. Motívum- és színvilágukban a legújabb trendeket követik. Ezek a festmények nem igényelnek keretezést, egyből kihelyezhetőek.

   Technikájukat tekintve megkülönböztetünk:

   „Gold & Silver kollekció”: arany- és ezüstszínű festéket, anyagokat használva készül ez a kiemelkedő minőségű kollekció, főként absztrakt és tájkép témában, kézi festéssel.
   „Art & Luxury kollekció”: ezek a festmények egyedi dekorációs anyagokat tartalmazhatnak: fémet, fát, papírt, követ, textilt. Kiváló minőségű kézzel készült festmények, absztrakt, tájkép, virág, csendélet témában.
   „Mediterrán hangulatú képek”: mediterrán hangulatú, leginkább Provence és virág témájú képek. Nyomtatott, majd kézzel átfestett alkotások.

  • Fali üvegképek

   Strasszos & Szegecses képek

   Vakrámára feszített vászonnyomatok, melyek különleges kidolgozással, keleties hangulattal teszik egyedivé otthonát.
   A vászonnyomatok többségét fémes hatású anyaggal vonják be, melyek így különleges fény és színhatást nyújtanak. A képeket kézzel felragasztott strasszkövekkel és szegecsekkel díszítik, melyek keleties hangulatot idéznek otthonában.
   A legújabb trendeket követve mandalák, körkörös motívumok és meleg tónusú árnyalatok érvényesülnek a kollekció valamennyi darabján.

  • 3d exkluzív képek

   Fali üvegképek

   Síküveg fali dekorációink növekvő népszerűségre tesznek szert, melyek világszerte fellelhető híres fotótémákat, természet képeket, ínycsiklandó gasztronómiai témákat ölelnek fel.
   Az üvegképek között különböző téma, szín, méret és sorozat található.
   Nemcsak a modern minimalista, hanem a klasszikus stílusú helyiségek díszítésére is kiváló eszköz.

  • glitteres képek

   Fotó- és vászonnyomatok

   Ez a kollekció művészi fotó témákat, illetve motivációs feliratokat jelenít meg különböző megjelenésben. A kiváló minőségű fotó nyomatok mindegyike vakrámára feszített, vagy vakrámára kasírozott kivitelben készülnek, keretezést nem igényelnek.

   Vászonnyomatok:
   Ezek a fotónyomatok a letisztultság és egyszerűség megjelenésével hatnak a környezetükre. A vászonra készült fotónyomatok széles szín, méret és motívumválasztékban kerülnek forgalomba. Motívumok közt szintén megtalálhatóak növények, tájképek, egzotikus állatok, hangulat fotók és spa (fürdő) témák.

   Motivációs vászonnyomatok:
   A pozitív gondolatokkal tarkított, vidám, fiatalos szövegek és idézetek, „beszélő” falakat varázsolnak a lakásba, irodába. Vakrámára feszített, szöveget ábrázoló, akár többrészes szettek, amelyekkel nagyobb falfelületek is dekorálhatók.

  • Art & photography

   Keretezett képek

   A klasszikus és vintage irányzat olyan életstílust kezdett el újra képviselni az elmúlt néhány év során, melynek szerves része a lakásdekoráció is. A vintage hangulatban készült antik hatású kereteink, krém, zöld és kék színben kerülnek forgalomba. A főként csendéleteket ábrázoló motívumok vászonra nyomott és kézzel átfestett egyedi alkotások.

   Klasszikus kollekcióinkban 3 különböző kézzel átfestett vászonnyomatot helyezünk egyedi paszpartuzással egy keretbe. Így, egy hosszúkás képet kapva válik nagyon alkalmassá hálószobák és nappalik egyedi dekorációjává. Klasszikus kereteink, arany, ezüst, illetve barna színben készülnek, főként csendéleteket ábrázoló motívumokkal.

  • Kiegészítők

   Kiegészítők

   Síküveg falióráink két változatos szín- és motívumválasztékban vásárolhatók meg webáruházunkban kerek és szögletes kivitelben. A főként fotó témákat megjelenítő órák nagyszerű lakásdekorációs kiegészítőként funkcionálnak. Az óraszerkezetek 1,5V AA típusú elemmel működnek.

   Tükreink főként dekorációs elemként használhatóak. Különböző méret és formai megjelenésben megtalálhatunk köztük 3-as szetteket, nagyobb méretű egyedi tükröket, keretes és fémlemezzel díszített alkotásokat. A keret színeket tekintve megtalálhatóak az antikolt vintage stílusú (bézs, barna), valamint arany és ezüst színezésű tükrök.

Így dolgozz otthonról hatékonyan!

Így dolgozz otthonról hatékonyan!

Az elmúlt eseményeknek köszönhetően egyre többen tapasztalhattuk meg a home office (otthoni munkavégzés) bukkanóit és előnyeit. Sokan szeretik, sokan ellenzik, de egy biztos; meg kell tanulnunk alkalmazkodni a saját sikerünk érdekében.  Egy hatékonyan funkcionáló...
5 ötletes őszi lakásdekoráció

5 ötletes őszi lakásdekoráció

Mindig izgalommal tölt el minket az ősz beköszönte, hiszen ha valamikor, akkor most kivételes közelségbe hozhatjuk a természetet otthonunkhoz. Szebbnél-szebb színek és termések állnak a rendelkezésünkre, amelyekkel különleges melegséget vihetünk a lakásunkba. Ezen a...
5 tipp a tökéletes kamasz szobához

5 tipp a tökéletes kamasz szobához

Előző cikkünkben olyan filléres dekorációs ötletekről írtunk, amelyek segítségével kényelmes, vagány, mégis barátságos gyerekszobát alakíthatunk ki a csemetéinknek. Sajnos azonban semelyik gondosan megtervezett design nem tart örökké, ugyanis a kiskamaszoknak már...
Bágua térkép – Kincset érő harmónia

Bágua térkép – Kincset érő harmónia

Előző cikkünkben a Feng shui főbb szabályait mutattuk be, amelyek több ezer éves múltra tekintenek vissza. Ez a kínai térrendezési tudomány olyan egyszerű alapelveket kínál, amelyek gyökeresen meg tudják változtatni az otthonunkat uraló energiákat. Engedd a chi...
Feng shui kisokos

Feng shui kisokos

A Feng shui számos otthont, mi több, életet változtatott meg az elmúlt pár ezer évben, nem hiába vált közkedvelt irányzattá a lakberendezés területén. Ez a kínai térrendezési tudomány olyan egyszerű alapelveket kínál, amelyek alkalmazásával könnyedén...
Hola, tengerparti stílus!

Hola, tengerparti stílus!

Neked is hiányzik a víz közelsége, a naptej illata és a finom homok, amibe belesüpped a lábad? Az a kivételes nyugalom, ami minden tengerparti sétád során eláraszt? Mi is szívesen süttetnénk most a hasunkat egy jeges limonádé és a kedvenc könyvünk társaságában, de...
Húsvét újragondolva

Húsvét újragondolva

A húsvét sokunk számára különleges ünnep lehet, nem csak a hosszú hétvégének köszönhető szabadidő miatt, de a családi ebéd, tavaszi időjárás és a vidám lakásdekoráció is határozottan szerepet játszik benne. Bár idén rendhagyó ünneplésnek nézünk elébe, mégis,...
Lakásdekorációs ötletek fillérekből

Lakásdekorációs ötletek fillérekből

„Mindenhol jó, de legjobb otthon.” Milyen sokszor hajtogatjuk mostanság ezt a félig őszinte mondatot, ezzel is ösztönözve magunkat az otthonmaradásra. Bár a mi szívünk is húz a természet felé, mégis, a maradék szabadidőnket inkább az otthonunk szépítésének szenteljük....
Varázsolj karácsonyi hangulatot a lakásodba!

Varázsolj karácsonyi hangulatot a lakásodba!

Fogadd szeretettel 10 karácsonyi dekorációs ötletünket! A karácsonyfa felállítása mellett mást is tehetünk a karácsonyi hangulatért otthonunkban. Első lépésként javasoljuk, hogy válasszunk ki egy színt, amit szeretünk és a fenyőágak zöldjéhez jól illik. Lehet ez...

Nem tud dönteni? Majd mi segítünk!

Segítünk elképzelése megvalósításában! 1. Válassza ki az Ön számára szimpatikus képeket, a kívánt színvilágot vagy a kedvelt motívumokat. 2. Küldje el nekünk nappalijának, hálószobájának vagy akár fürdőszobájának fotóját. 3. Pár napon belül felvesszük Önnel a...